Ingredients:
4 ous
200 gr.de sucre morè
1 taronja
200 ml. d’oli d’oliva suau
220 gr. de farina d’espelta integral
ecològica
1 sobre de llevat en pols
Preparació:
Rentem la taronja, la assequem i ratllem la
pell que reservem.
Partim la taronja per la meitat i n’espremem
el suc.
Posem en un bol els ous, el sucre, el suc
de la taronja i batem fins que la massa augmenti el seu volum.
Afegim l’oli i barrejarem suaument (no
batre) durant 15 segons amb les varetes.
Afegirem la farina tamisant-la amb un
colador de malla o un tamisador, el llevat i la sal.
Barrejarem també suaument amb la màquina de
varetes.
Incorporem la pell de la taronja i remenem.
Deixem el bol amb la massa a la nevera de 2
a 3 hores.
Passat aquest temps preescalfem el forn a
250⁰C dalt i baix.
Posem els motlles per a les magdalenes
sobre la safata del forn.
Aboquem la massa en els motlles de les
magdalenes fins a emplenar 3/4 parts de la seva capacitat i abans
d’enfornar-les les empolvorem amb sucre (morè).
Baixem la temperatura a 220⁰C, apaguem
el grill i amb el foc de baix + el ventilador (en el meu cas) les fornegem
entre 12 i 15 minuts (depèn de cada forn) tot vigilant-les perquè no se’ns
cremin.
Quan les retirem del forn deixem refredar a
sobre una reixeta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada