dijous, 3 de març del 2016

Quinoa amb verdures


Ingredients:

250 g. de quinoa
1 porro
2 pastanagues
1 branca d’api
1 pebrot verd
2 alls tendres
1 manat d’espinacs
Oli d’oliva



Preparació: 

Posem un pot amb aigua a bullir (la mateixa quantitat que per fer arròs bullit).

Esbandim la quinoa i quan l’aigua arrenqui el bull posem una miqueta de sal marina a l’olla, aboquem la quinoa i la fem bullir.

Mentrestant posem un raig d’oli en una cassola i saltegem les verdures. 

Netegem i tallem a rodelles o mitges llunes i anem posant a la cassola, primer el porro, després la pastanaga, el pebrot verd, la branca d’api i els alls tendres. Donem unes voltes i tapem per tal que es faci amb la seva pròpia aigua.


Traiem el cuot dels espinacs, els rentem bé per treure’ls-hi tota la sorra que puguin portar i els afegim a la cassola.

Domen unes voltes més.

Ara la quinoa ja estarà cuita, per tant la colem i l’aboquem a la cassola amb les verdures.


Barregem bé i ja ho tenim a punt.


Notes:
Ho podem fer amb les verdures que ens agradin o puguem menjar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada