Ingredients:
250 g. de quinoa
1 porro
2 pastanagues
1 branca d’api
1 pebrot verd
2 alls tendres
1 manat d’espinacs
Oli d’oliva
Preparació:
Posem un pot amb aigua a bullir (la mateixa quantitat que per fer arròs bullit).
Esbandim la quinoa i quan l’aigua arrenqui el bull posem una miqueta de sal marina a l’olla, aboquem la quinoa i la fem bullir.
Mentrestant posem un raig d’oli en una cassola i saltegem les verdures.
Netegem i tallem a rodelles o mitges llunes i anem posant a la cassola, primer el porro, després la pastanaga, el pebrot verd, la branca d’api i els alls tendres. Donem unes voltes i tapem per tal que es faci amb la seva pròpia aigua.
Traiem el cuot dels espinacs, els rentem bé per treure’ls-hi tota la sorra que puguin portar i els afegim a la cassola.
Domen unes voltes més.
Ara la quinoa ja estarà cuita, per tant la colem i l’aboquem a la cassola amb les verdures.
Barregem bé i ja ho tenim a punt.
Notes:
Ho podem fer amb les verdures que ens agradin o puguem menjar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada