200 g ametlla crua picada
50 g atzavara (agave) o mel
40 g coco ratllat
ratlladura de llimona
1 clara d’ou
Preparació:
Posem tots els ingredients en un bol i amassem amb les mans fins que ens quedi una massa lligada.
Emboliquem amb paper film i ho deixem reposar unes hores a la nevera.
Després d’haver reposat mínim un parell d’hores, engeguem el forn a 200º C.
Retirem la massa de la nevera, l’estirem en forma de “xurro” a sobre el marbre i l’anem tallant a trossos iguals.
Amb les mans, els hi donem forma de piloteta.
Posem una mica de coco ratllat en un plat i les anem arrebossant.
Les posem a sobre la safata del forn que haurem cobert amb un full de paper de forn.
Posarem el forn a la posició de GRILL i a una temperatura de 200ºC.
Col·locarem la safata amb els coquitos a la meitat i tan bon punt agafin un color dauradet, (5 minuts aprox.) els traurem i els posarem sobre una reixeta per tal que es refredin.
Ja ho tenim llest, ara a gaudir d’uns dolços sense gluten, aptes per a diabètics, celíacs i persones amb càncer.
Bon profit i bona salut!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada