A vegades penso
que tanta evolució ens ha fet “desevolucionar” en moltes coses. Una d’elles i
per a mi molt important, l’alimentació.
Jo, malgrat no
ser encara massa gran, tinc en la memòria reservats uns sabors i gustos que,
amb el pas dels anys reconec que he perdut, per més que m’hi esforço no els puc
recuperar.
Tot i que el meu blog
Cuinateràpia està justament creat per a no perdre la cuina que hem fet sempre a
casa, me n’adono que no aconsegueixo que el sabor del conjunt dels plats que
faig, sigui aquell.
Ara, recentment he
descobert el cultiu ecològic.
Me’l van
aconsellar per motius de salut, i he de dir que tot i ser reticent al principi,
mica en mica l’he anat introduint a la cuina i per sorpresa meva ara si que
estic recuperant aquells sabors.
Tot olora al que
és, tot té gust, un gust increïble, aquells que recordo de quan era petita.
Avui ja sóc una
incondicional de l’ecològic, ja no faig un pas enrere malgrat tants comentaris incrèduls
com sento.
Per a mi, tot són
avantatges i per això he creat aquest nou Cuinateràpia BIO on totes les meves receptes
són elaborades amb productes totalment ECO i BIO i on també hi vull deixar la
meva experiència de petits canvis que estic fent per aconseguir fer el meu
entorn més sa.
Sigueu benvinguts
tots els qui vulgueu donar un passeig per aquí.
Gràcies.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada