Perquè Cuinateràpia Bio?

A vegades penso que tanta evolució ens ha fet “desevolucionar” en moltes coses. Una d’elles i per a mi molt important, l’alimentació.

Jo, malgrat no ser encara massa gran, tinc en la memòria reservats uns sabors i gustos que, amb el pas dels anys reconec que he perdut, per més que m’hi esforço no els puc recuperar.

Tot i que el meu blog Cuinateràpia està justament creat per a no perdre la cuina que hem fet sempre a casa, me n’adono que no aconsegueixo que el sabor del conjunt dels plats que faig, sigui aquell.

Ara, recentment he descobert el cultiu ecològic.

Me’l van aconsellar per motius de salut, i he de dir que tot i ser reticent al principi, mica en mica l’he anat introduint a la cuina i per sorpresa meva ara si que estic recuperant aquells sabors.

Tot olora al que és, tot té gust, un gust increïble, aquells que recordo de quan era petita.

Avui ja sóc una incondicional de l’ecològic, ja no faig un pas enrere malgrat tants comentaris incrèduls com sento.

Per a mi, tot són avantatges i per això he creat aquest nou Cuinateràpia BIO on totes les meves receptes són elaborades amb productes totalment ECO i BIO i on també hi vull deixar la meva experiència de petits canvis que estic fent per aconseguir fer el meu entorn més sa.


Sigueu benvinguts tots els qui vulgueu donar un passeig per aquí.

Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada